Image
Image
Архів AltusTimes
Отримати консультацію

Якщо Ви не є фахівцем в галузі фінансів, не володієте відповідними професійними знаннями  або немає достатньо часу, то завдання по заощадженню власних коштів правильніше довірити професійним керуючим. Адже ви ж довіряєте ремонт дорогої техніки професіоналам, а догляд за своїм здоров'я - кваліфікованим лікарям.

Менеджери і аналітики з компанії з управління активами беруть на себе турботу про управління грошима клієнтів. Вони аналізують ситуацію на фондовому ринку і вирішують, які фінансові інструменти, цінні папери в даний момент доцільно інвестувати.

Інвестуючи свої гроші в інвестиційні фонди, керовані компанією «Альтус» Ви отримуєте:

Високу надійність.

Принцип роботи інвестиційних фондів законодавчо влаштований таким чином, що на сьогоднішній день це, мабуть, найбільш ефективний спосіб скорочення ризику приватних інвесторів.

Діяльність фондів максимально прозора для інвестора. Функціонування інвестиційних фондів в Україні жорстко регулюється і контролюється законом «Про інститути спільного інвестування». На сторожі закону і інтересів інвесторів стоїть державна комісія з цінних паперів та фондового ринку.

Здійснення компаією «Альтус» діяльності з управління активами є винятковим і ліцензованим видом діяльності. У разі провадження діяльності з порушеннями закону, НКЦПФР відкликає ліцензію.

Зацікавленість компанії в отриманні результату.

Компанія з управління активами зацікавлена, поряд з інвестором, щоб фонди приносили найбільший прибуток, тому що чим краще працює фонд, тим більше прибуток інвестора і, відповідно, тим більше винагорода керуючої компанії.

Тому компанія зацікавлена ​​в тому, щоб управляти Вашими грошима з найбільшою віддачею для Вас.

Можливість продати належні Вам цінні папери і отримати гроші в будь-який момент часу (для відкритих фондів).

Відповідно до законодавства, керуюча компанія зобов'язана викупити пай за поточною вартістю, тому сертифікат відкритого пайового фонду можна продати в будь-який робочий день.

Диверсифікацію своїх вкладень.

КУА диверсифікує активи фондів в різні фінансові інструменти, різні галузі економіки, в окремих емітентів. Приватному інвестору для цього знадобилося б не менше півмільйона гривень для створення диверсифікованого портфеля. А в інвестиційному фонді будь-яка сума інвестицій буде розподілена по всьому портфелю фонду. Диверсифікація зменшує залежність вартості інвестиційного портфеля в цілому від змін вартості того чи іншого виду інвестицій.

Пільгове оподаткування.

Згідно з податковим законодавством, інвестиційні фонди не платять податок на прибуток  умомент отримання прибутку. Значить фонди до моменту виплати доходу інвесторам не несуть витрат на оподаткування, і в результаті інвестори отримають більший дохід.

Доступність

Найголовніше, що пайові інвестиційні фонди дають можливість своїм вкладникам виходити на ринки з більш високим потенціалом доходів, перш доступним тільки великим інвесторам ..

Починати інвестувати можна з придбання одного цінного паперу початкової номінальною вартістю від 1000 грн. Навіть невелика сума, інвестована через фонди, буде диверсифікована, що дозволить знизити ваші можливі ризики.

bottom-logo.png
Управління інвестиційними фондами.
Приєднуйтесь до професіоналів.
Україна, Дніпро, вул. Шевченка, 53
БФК "Энігма", офіс 401
(056) 732 32 34,  (073) 732 32 34

Search